Iets Spaans-achtigs

Vandaag had ik geen zin in pasta, dus ben ik de Middelandse Zee eens overgestoken om wat invloeden uit Spanje te halen. ’t Is weer iets geworden dat nergens op de kaart zal staan: ik heb verschillende ideeën genadeloos door elkaar gegooid, en daar nog eens vrolijk op los geïmproviseerd.

Eigenlijk zou ik hier 3 logs van moeten maken, maar daar heb ik geen zin in.

Update:
Ik heb er toch 3 logs van gemaakt; dat zoekt makkelijker. Zie de 3 recepten met dezelfde publicatiedatum als dit log (courgette-salade, aardappels in serrano ham en salsa).

Tip:
Als stukje vlees kun je hierbij bijvoorbeeld denken aan een filetlapje uit de grillpan, met wat peper, zout, knoflook en rozemarijn.

Smakelijk!

Leave A Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.