Iets Spaans-achtigs

Vandaag had ik geen zin in pasta, dus ben ik de Middelandse Zee eens overgestoken om wat invloeden uit Spanje te halen. ‘t Is weer iets geworden dat nergens op de kaart zal staan: ik heb verschillende ideeën genadeloos door elkaar gegooid, en daar nog eens vrolijk op los geïmproviseerd.

Eigenlijk zou ik hier 3 logs van moeten maken, maar daar heb ik geen zin in.

Update:
Ik heb er toch 3 logs van gemaakt; dat zoekt makkelijker. Zie de 3 recepten met dezelfde publicatiedatum als dit log (courgette-salade, aardappels in serrano ham en salsa).

Tip:
Als stukje vlees kun je hierbij bijvoorbeeld denken aan een filetlapje uit de grillpan, met wat peper, zout, knoflook en rozemarijn.

Smakelijk!

REPUBLISHING TERMS

You may republish this article online or in print under our Creative Commons license. You may not edit or shorten the text, you must attribute the article to OhReally.nl and you must include the author’s name in your republication.

If you have any questions, please email rob@ohreally.nl

License

Creative Commons License AttributionCreative Commons Attribution
Iets Spaans-achtigs