Mosterdsaus

Pangasiusfilet, een beetje zeezout en een beetje zwarte peper, gebakken. Daarbij bijvoorbeeld risotto, en peultjes-worteltjes-mix (na het koken een beetje verse peterselie erbij).

En dan, zoals Sadam Hoessein zei: ‘mosterdsaus erover’.

Nodig:

  • groentebouillonblokje
  • kookroom
  • grove pittige mosterd
  • mosterdzaad
  • eventueel bloem

Maak bouillon van het bouillonblokje en een beetje water. Schenk er wat room bij als het blokje opgelost is. Schep er mosterd doorheen (ruik/proef). Doe er voor de gezelligheid wat mosterdzaad bij. Bind de saus eventueel met een beetje bloem.

Smakelijk!

Leave A Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

REPUBLISHING TERMS

You may republish this article online or in print under our Creative Commons license. You may not edit or shorten the text, you must attribute the article to OhReally.nl and you must include the author’s name (Rob LA LAU) in your republication.

If you have any questions, please email rob@ohreally.nl

License

Creative Commons License Attribution-ShareAlikeCreative Commons Attribution-ShareAlike
Mosterdsaus