Italiaanse vis-nasi

Italiaanse vis-nasi…? Waar slaat dat nou weer op?

Tja…

Iedereen weet wel hoe je (simpele) nasi maakt: blokjes spek en hamlap (of kip) bakken, scheutje ketjap erbij, zakje chinese roerbakgroenten erbij, gekookte rijst erdoor, klaar.

Nou, ik heb daar een beetje op gevarieerd: blokjes spek vervangen door blokjes salami, blokjes hamlap of kip vervangen door blokjes pangasius, ketjap vervangen door worcestershiresauce (zuinig!), chinese roerbakgroenten vervangen door italiaanse roerbakgroenten. Best lekker.

Misschien dat ik er in de toekomst eens voor ga zitten om een volledige italiaanse rijsttafel te verzinnen. Gewoon, voor de lol… 🙂

Smakelijk!

Leave A Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

REPUBLISHING TERMS

You may republish this article online or in print under our Creative Commons license. You may not edit or shorten the text, you must attribute the article to OhReally.nl and you must include the author’s name in your republication.

If you have any questions, please email rob@ohreally.nl

License

Creative Commons License AttributionCreative Commons Attribution
Italiaanse vis-nasi