Tingeling

Ik heb een tingeling.

Ja Rob, alle jongetjes hebben een tingeling…

Nee, ik bedoel een tingeling:

Die tingeling heb ik al een jaar of 15, en als ik dat getingel hoor, krijg ik een ‘thuis’-gevoel. Hier in dit nieuwe huis hangt de tingeling bij het open raam. En als ik nu de hond heb uitgelaten of boodschappen gedaan heb, kort gezegd als ik buiten langs de flat loop, zingt mijn huis mij al toe.

Gezellig.

REPUBLISHING TERMS

You may republish this article online or in print under our Creative Commons license. You may not edit or shorten the text, you must attribute the article to OhReally.nl and you must include the author’s name in your republication.

If you have any questions, please email rob@ohreally.nl

License

Creative Commons License AttributionCreative Commons Attribution
Tingeling