Klompjes

Een kadootje voor Elisabeth, één van mijn trouwste volgers tijdens mijn pelgrimage.

Deze klompjes zijn met beitels, een vijl en schuurpapier bevrijd uit een stuk kastanjehout dat ik zelf uit het bos hier achter het huis heb gehaald; ze hebben een lengte van een centimeter of 10. De leren veter waar ze aan hangen, is een stuk van de veter waaraan mijn eigen schelp heeft gehangen tijdens mijn pelgrimage, en die ik in Fisterra heb doorgesneden om mijn schelp in zee te gooien.

REPUBLISHING TERMS

You may republish this article online or in print under our Creative Commons license. You may not edit or shorten the text, you must attribute the article to OhReally.nl and you must include the author’s name in your republication.

If you have any questions, please email rob@ohreally.nl

License

Creative Commons License AttributionCreative Commons Attribution
Klompjes