Soort van vlinder

Ik geef het direct toe: deze vlinder zal nooit in een museum komen. Ik publiceer ‘m toch, omdat over een aantal jaar zal blijken dat dit experiment een belangrijk punt in de ontwikkeling van de kunstenaar markeert: hier komen houtsnijden en pyrografie samen.

IMAG1781

Overigens was het de bedoeling dat dit alles al tijdens mijn wandeling zou gebeuren; niet voor niks had ik alle opzetstukjes van mijn pyrografieset meegenomen. Bij vertrek had ik zelfs een extra mes bij me, speciaal om hout te snijden; omdat het er tijdens mijn wandeling niet van kwam, heb ik dat mes, samen met wat andere spullen, onderweg terug gestuurd naar Nederland.

Leave A Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

REPUBLISHING TERMS

You may republish this article online or in print under our Creative Commons license. You may not edit or shorten the text, you must attribute the article to OhReally.nl and you must include the author’s name (Rob LA LAU) in your republication.

If you have any questions, please email rob@ohreally.nl

License

Creative Commons License Attribution-ShareAlikeCreative Commons Attribution-ShareAlike
Soort van vlinder