Zelfs bij afwezigheid de beste

Wie lid is van een schietvereniging, is verplicht deel te nemen aan wedstrijden. Om aan die verplichting te kunnen voldoen, organiseert sv OKK (evenals de meeste/alle andere schietverenigingen) een interne competitie. Die interne competitie loopt gelijk aan het kalenderjaar, en dus kon ik vorig jaar voor vertrek nog even vlug alle kaarten voor mijn competitie inleveren.

En laat ik nou in allebei mijn disciplines een prijs hebben.

DSC00486Voor wie het niet goed kan lezen: op de eerste staat ‘1e prijs — VrijPistool klasse N — sv O.K.K. 2014‘ en op de tweede ‘3e prijs — LP klasse H/A — sv O.K.K. 2014‘ (‘LP’ is ‘luchtpistool’). En voor de derde verwacht ik natuurlijk een kleine donatie van de firma Amstel voor publicatie van de foto… 😉

Met dank aan Ab voor het opsturen van de foto.

Maar wat zegt het over de schutterskwaliteiten van de anderen als ze zelfs niet van me kunnen winnen als ik er niet ben…? 😉

Leave A Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

REPUBLISHING TERMS

You may republish this article online or in print under our Creative Commons license. You may not edit or shorten the text, you must attribute the article to OhReally.nl and you must include the author’s name in your republication.

If you have any questions, please email rob@ohreally.nl

License

Creative Commons License AttributionCreative Commons Attribution
Zelfs bij afwezigheid de beste