Barbecue-pizza

Toch nog even een kooktip vanaf de camping.

Goed, ik eet zelden pizza. Maar dit moest ik even proberen. En het gaat prima.

Stap 1

Stap 1: Barbecue aan.

Stap 2

Stap 2: Pizza op het lage rooster.

Stap 3

Stap 3: Deksel op de barbecue, en het onderste ventilatierooster open.

Stap 4

Stap 4: Na 15-20 minuten is de kaas gesmolten en de bodem stevig.

Stap 5

Stap 5: Niks mis mee…

Een bevroren pizza moet vast wat langer, maar ik heb geen idee hoe (of waarom) je een pizza bevroren zou moeten houden op de camping.

Tip:
Ik zou dit niet doen met een restje houtskool van de vorige dag: als er al vet op de kolen is gedropen, gaat het waarschijnlijk te erg roken om nog lekker te zijn.

Smakelijk!

REPUBLISHING TERMS

You may republish this article online or in print under our Creative Commons license. You may not edit or shorten the text, you must attribute the article to OhReally.nl and you must include the author’s name in your republication.

If you have any questions, please email rob@ohreally.nl

License

Creative Commons License AttributionCreative Commons Attribution
Barbecue-pizza