Barbecue-pizza

Toch nog even een kooktip vanaf de camping.

Goed, ik eet zelden pizza. Maar dit moest ik even proberen. En het gaat prima.

Stap 1

Stap 1: Barbecue aan.

Stap 2

Stap 2: Pizza op het lage rooster.

Stap 3

Stap 3: Deksel op de barbecue, en het onderste ventilatierooster open.

Stap 4

Stap 4: Na 15-20 minuten is de kaas gesmolten en de bodem stevig.

Stap 5

Stap 5: Niks mis mee…

Een bevroren pizza moet vast wat langer, maar ik heb geen idee hoe (of waarom) je een pizza bevroren zou moeten houden op de camping.

Tip:
Ik zou dit niet doen met een restje houtskool van de vorige dag: als er al vet op de kolen is gedropen, gaat het waarschijnlijk te erg roken om nog lekker te zijn.

Smakelijk!

Leave A Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.