Recept Inspiratie Kit

Ik probeer zo min mogelijk reclame te maken op mijn blog, maar nu moet het echt even.

Dit is geweldig voor mensen die nog niet zoveel ervaring hebben met kruiden, en tegelijkertijd niet zo goed durven te experimenteren: de Recept Inspiratie Kit; 6 kleine ‘potjes’ kruiden en specerijen op 1 kaart, met achterop de kaart het bijbehorende recept.

Italiaanse kip met mascarpone

Silvo: chapeau!
Een prima poging om mensen úít de kant-en-klaar-potjes en ín de keuken te krijgen.

REPUBLISHING TERMS

You may republish this article online or in print under our Creative Commons license. You may not edit or shorten the text, you must attribute the article to OhReally.nl and you must include the author’s name in your republication.

If you have any questions, please email rob@ohreally.nl

License

Creative Commons License AttributionCreative Commons Attribution
Recept Inspiratie Kit