Te voet op Hoek van Holland

Een paar jaar geleden had ik mijn eigen kunstprojectje: Te Voet.

Nou ja, kunstproject…
Het begon niet als kunstproject. En eigenlijk weet ik niet of het uiteindelijk een kunstproject is geworden. Maar voor mij komt het zo dicht in de buurt van een kunstproject als ik ooit bij een eigen kunstproject zal komen.

Op een gegeven moment kreeg/kocht ik mijn eerste telefoon met (film)camera. En lopende van A naar B liep ik daar eens mee te spelen. En zag ik, op het beeldscherm van de telefoon, mijn voeten van A naar B lopen. En dat filmde ik. 5 Minuten lang. En het resultaat sprak me dusdanig aan dat ik dat nog een paar keer gedaan heb. En al die filmpjes (een stuk of 10?) zette ik op het blog dat ik in die tijd had.

Nou ja, lang verhaal kort: op een gegeven moment bloedde dat dood, evenals het betreffende blog. Maar vandaag liep ik op Hoek van Holland, en dacht ik ‘waarom ook niet?’.

(Klik op de foto.)

Ik zal ’s kijken of ik de oude filmpjes nog terug kan vinden…

3 comments on “Te voet op Hoek van Holland”

 1. Soes Beantwoorden

  Volgens mij… was ik, Soes, de enige toeschouwer van je legendàrische filmpjes, HoutHacker… 🙂

 2. Rob Beantwoorden

  Ach, Soes, ik zou willen dat ik een internetverbinding had die het aankon als ik je alle enthousiaste reacties zou sturen die ik gehad heb op dit vernieuwende en baanbrekende kunstproject…

  Nou ja, goed… Ik vond het zelf heel leuk.
  En ik zie aan jouw reactie dat jij ook al jaren zit te wachten op een vervolg. 😉

  Geef me nog een paar dagen…

Leave A Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.