Zakkenrollers

– “Dag meneer. Mag ik u dit aanbieden? Op dit kaartje staan tips om te voorkomen dat u slachtoffer wordt van zakkenrollers. En op dit kaartje staan tips om veilig te pinnen. Ziet u wel? En dan krijgt u van mij ook nog deze sleutelhanger, met een muntje voor een winkelwagentje.
– “O ja. Nou, leuk. Dankjewel. En terwijl jij mij dit stond te vertellen, heeft je collega zeker m’n zakken leeggehaald?”
– “Huh?

Ik geloof dat ik meer alert was op zakkenrollers dan degene die mij moest waarschuwen voor zakkenrollers…

REPUBLISHING TERMS

You may republish this article online or in print under our Creative Commons license. You may not edit or shorten the text, you must attribute the article to OhReally.nl and you must include the author’s name in your republication.

If you have any questions, please email rob@ohreally.nl

License

Creative Commons License AttributionCreative Commons Attribution
Zakkenrollers