Chili con carne

Nog een recept dat ik al eerder gepubliceerd heb op een blog dat ik niet meer gebruik.

Lekker (en) simpel.

Nodig:

  • een pond gehakt
  • een paprika (in stukjes gesneden)
  • een blik (à 400 gram) gesneden tomaat
  • 2 blikken (à 400 gram) pinto- of  kidneybonen
  • zout
  • cayennepeper
  • knoflookpoeder
  • chilipoeder
  • djintan (gemalen komijn)

Gehakt rul bakken.
Flink kruiden.
Door elkaar scheppen.
Paprika erbij.
Tomaat erbij.
Bonen erbij.
Door elkaar scheppen.
Nog even lekker laten pruttelen.

Serveer met rijst, aardappelpuree of stokbrood.

Drink er een biertje bij.

Smakelijk!

Leave A Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

REPUBLISHING TERMS

You may republish this article online or in print under our Creative Commons license. You may not edit or shorten the text, you must attribute the article to OhReally.nl and you must include the author’s name in your republication.

If you have any questions, please email rob@ohreally.nl

License

Creative Commons License AttributionCreative Commons Attribution
Chili con carne