Pakjesdag

Het was de afgelopen week zo opgeruimd en overzichtelijk. Dat is nu wel voorbij: gisteren heb ik, samen met Jeroen en Arnoud, mijn spullen uit de opslag gehaald.

Hoewel het laminaat nog niet klaar is, de plinten nog gehaald moeten worden, en de meeste kasten nog gekocht, doe ik vandaag toch lekker een dagje Pakjesdag: uitpakken wat uitgepakt kan worden, keukenspullen afwassen en in de kasten, enzovoort. En natuurlijk lekker wassen, want ik heb eindelijk weer mijn eigen wasmachine, dus ik ben verlost van de wasserette. En als ik dan aan het eind van de dag nog tijd (en puf) heb, loop ik een paar keer naar de supermarkt om de vrieskist te vullen met lekkere dingen…

REPUBLISHING TERMS

You may republish this article online or in print under our Creative Commons license. You may not edit or shorten the text, you must attribute the article to OhReally.nl and you must include the author’s name in your republication.

If you have any questions, please email rob@ohreally.nl

License

Creative Commons License AttributionCreative Commons Attribution
Pakjesdag