Wauw

Dat is het enige woord dat ik ervoor heb…

Laminaat leggen zal nooit een hobby worden, maar ik zal er ook niet gauw spijt van krijgen. De woonkamer is bijna klaar. Ik heb er nu 15 van de 38 pakken laminaat doorheen gejaagd, dus qua oppervlakte ben ik net over een derde; qua moeilijke hoekjes zal ik zo’n beetje op een kwart zijn. Volgende week heb ik dus ook nog wel een paar dagen nodig. Blij dat ik nog geen meubels besteld heb…

REPUBLISHING TERMS

You may republish this article online or in print under our Creative Commons license. You may not edit or shorten the text, you must attribute the article to OhReally.nl and you must include the author’s name in your republication.

If you have any questions, please email rob@ohreally.nl

License

Creative Commons License AttributionCreative Commons Attribution
Wauw