Os gezocht

De ‘stal’ voor de ezel is klaar; laat Kerstmis nu maar komen…

Een paar dode bomen uit het bos, wat afvalhout en een zeil. De liksteen en waterbak die ik vandaag van Elisabeth voor mijn verjaardag kreeg, maken het af.
Helaas durft Frimousse er nog niet in; waarschijnlijk lijkt het een beetje teveel op een paardentrailer, waarmee hij onlangs een niet-echt-geweldige ervaring had. Ik ga ervan uit dat de kou en zijn nieuwsgierigheid het in de komende dagen wel zullen winnen van zijn wantrouwen.

2 comments on “Os gezocht”

  1. Jeroen

    Zo… drie uur lezen 🙂 Ik ben weer bij met beide blogs. Je hebt weer genoeg beleefd. Klinkt inderdaad wel leuk weer even wat anders zo in Pleaux.

    Even voor de duidelijkheid, is dat een wc-rolletje voor Frimousse die daar links in de stal hangt of is dat nou die liksteen?

    • Rob

      Ja, dat is een wc-rol. Aanvankelijk wilde hij zelfs niet gaan als er geen gordijntje hing, maar ik heb gezegd dat ik me wel even omdraai als hij privacy nodig heeft… 😉

Comments are closed.

REPUBLISHING TERMS

You may republish this article online or in print under our Creative Commons license. You may not edit or shorten the text, you must attribute the article to OhReally.nl and you must include the author’s name in your republication.

If you have any questions, please email rob@ohreally.nl

License

Creative Commons License AttributionCreative Commons Attribution
Os gezocht