Alle begin is moeilijk

’t Valt niet mee. En ik heb niet de makkelijkste projectjes gekozen om mee te beginnen (ik ben met 4 dingetjes tegelijk bezig). Maar ik heb het erg naar mijn zin, en ik ben niet de enige die vindt dat ik het in mijn vingers heb.

Leave A Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

REPUBLISHING TERMS

You may republish this article online or in print under our Creative Commons license. You may not edit or shorten the text, you must attribute the article to OhReally.nl and you must include the author’s name (Rob LA LAU) in your republication.

If you have any questions, please email rob@ohreally.nl

License

Creative Commons License Attribution-ShareAlikeCreative Commons Attribution-ShareAlike
Alle begin is moeilijk