Te voet naar het einde van de wereld

De afgelopen maanden heb ik hier een aantal berichten gepost in de categorie ‘Lopen’. Die berichten heb ik vandaag weer weggehaald. Die hebben namelijk hun eigen website gekregen.

logo-150Volgend jaar ga ik een pelgrimage maken naar Santiago de Compostela. Of, om precies te zijn, van Wateringen naar Fisterra; alles bij elkaar zo’n 3.000 kilometer.
De ‘Lopen’-berichten op deze site gingen over trainingswandelingen daarvoor. Maar uiteraard zou ik ik niet zijn als ik voor dit Grote Avontuur niet een nieuwe website zou maken. Dus ik heb al de ‘Lopen’-berichten, en meer, op die nieuwe site gezet.

En die site vind je op elPeregrino.nl. Ga gauw kijken, en reis (in gedachten) met me mee!

REPUBLISHING TERMS

You may republish this article online or in print under our Creative Commons license. You may not edit or shorten the text, you must attribute the article to OhReally.nl and you must include the author’s name in your republication.

If you have any questions, please email rob@ohreally.nl

License

Creative Commons License AttributionCreative Commons Attribution
Te voet naar het einde van de wereld