Pesto-mosterd-dressing

Een stevige dressing voor een stevige salade.

Nodig:

  • 1 deel pesto
  • 1 deel pittige (grove) mosterd
  • 2 delen extra vierge olijfolie
  • 3 delen balsamico azijn
  • een klein scheutje madeira
  • een handje sesamzaad

Alles door elkaar roeren, even laten staan, en dan over de salade. En dan denk ik niet aan een salade van alleen sla, komkommer en tomaat, maar ook ei, kaas, en misschien ook nog wel gebakken spek of kip. Je zou zelfs kunnen gaan voor een hele maaltijdsalade, met spek EN kip, en een flinke schep gekookte pasta of aardappel, en stukjes asperge, en blokjes ham, en …, en … Nou ja, laat je gaan…

Smakelijk!

REPUBLISHING TERMS

You may republish this article online or in print under our Creative Commons license. You may not edit or shorten the text, you must attribute the article to OhReally.nl and you must include the author’s name in your republication.

If you have any questions, please email rob@ohreally.nl

License

Creative Commons License AttributionCreative Commons Attribution
Pesto-mosterd-dressing